دانستنی های جالب درباره حیوانات | مرکز خرید دام زنده

چگونه می توانیم یک گوسفند خوب بخریم

دانستنی های جالب درباره حیوانات | مرکز خرید دام زنده

چگونه می توانیم یک گوسفند خوب بخریم

فلاشینگ چیست ؟

تغذیه قوچ و بز نر به هنگام جفتگیری (فلاشینگ)


تغذیه بر راندمان تولیدمثل از طریق ترشح هورمونها (بویژه هورمونهای غده هیپوفیز و هورمونهای انسولین لوزالمعده) اثرگذاربوده، با افزایش سطح تغذیه مناسب و مکفی تولید انسولین افزایش می یابد و باعث برداشت گلوگز شده، در نتیجه انرژی لازم برای تولید هورمونهای جنسی فراهم می شود.

با خصوصیات یک گوسفند زنده خوب آشنا شوید . 

تا قبل از فصل جفت گیرى، علوفه مراتع با کیفیت خو ب احتیاجات غذائى قوچ را برطرف مى کند. در فصل جفت گیری نرها حدود 12 درصد وزن خود از دست می دهند . نرها 2 هفته قبل از فصل جفتگیری نیاز به تغذیه کمکی دارند در فصل جفتگیرى اگر قوچ ضعیف باشد، مى‌بایست روزانه 0.4-0.7 کیلوگرم دانهٔ ذرت و یا مخلوط دانه‌هاى دیگر خورانیده شود. بره‌قوچ‌ها به مقدار بیشترى مواد دانه‌اى نیاز دارند. در خلال زمستان باید روزانه 1.6 تا 2.3 کیلوگرم یونجه به بره قوچ‌ها داده شود. بره‌هاى نر سنگین بیشتر از این نیاز دارند. ولى باید دقت کرد که در موقع جفتگیرى قوچ زیاد چاق نباشد.

با شروع فصل جف تگیرى باید قوچ ها را از نظر سلامت عمومى و وضعیت پاها بررسى کرد . در هواى گرم توصیه مى شود که اگر قوچ در مزرعه است، مزرعه داراى سایبان باشد .

فواید مصرف گوشت گوساله

گوشت گوساله را می توان جزو غنی مواد مغذی در دسترس تلقی کرد که برای تامین نیازهای غذایی بدن بسیار مفیدی می باشد . فواید گوشت گوساله بسیار متعدد است . غنی بودن از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین اصلی ترین خواص مصرف  نوع گوشت قرمز محسوب می شود . 

پروتئین گوشت گاو یا گوساله بسیار کامل می باشد و سبب حفظ و  رشد عضلات بدن خواهد شد . 

این گوشت منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. اینها شامل ویتامین B12 ، روی ، سلنیوم ، آهن ، نیاسین و ویتامین B6 است. همچنین گوشت حیوانات مانند گوشت گاو حاوی تعدادی ماده زیست فعال مانند کراتین ، تورین  و کلسترول است.

تحقیقات متنوعی بر اثر مصرف گوشت گاو بر متبلا نمودن افراد به بیماری های قلبی انجام شده است . برخی از مطالعات شواهدی که این ادعا را اثبات می کند را رد می کنند . 

مصرف زیاد گوشت بیش از حد پخته شده ممکن است خطر ابتلا به چندین نوع سرطان را افزایش دهد.

پیشگیری از کم خونی با مصرف گوشت گاو ( گوشت گوساله ) 

کم خونی یک بیماری شایع است که با کاهش تعداد گلبول های قرمز خون و کاهش توانایی انتقال خون در اکسیژن بروز پیدا می کند.

کمبود آهن یکی از مهمترین دلایل کم خونی است. علائم اصلی آن خستگی و ضعف است.گوشت گاو منبع غنی از آهن است . 

مطالعه دیگری نشان داد که مکمل های گوشت نسبت به قرص آهن در حفظ وضعیت آهن در زنان در طی یک دوره ورزش موثرتر هستند  .

بنابراین ، خوردن گوشت یکی از بهترین راه های جلوگیری از کم خونی فقر آهن است.


حتما بخوانید : فواید مصرف گوشت اردک برای بدن