دانستنی های جالب درباره حیوانات | مرکز خرید دام زنده

چگونه می توانیم یک گوسفند خوب بخریم

دانستنی های جالب درباره حیوانات | مرکز خرید دام زنده

چگونه می توانیم یک گوسفند خوب بخریم

تغذیه مطلوب برای پرورش گوسفند

تغذیه مطلوب برای پرورش گوسفند:

تغذیه گوسفند باید شامل انرژی، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی باشد که گوسفندان آن را از مراتع و یا از طریق خوراک مکمل دریافت می کند.

تامین مواد مغذی کافی در رژیم گوسفند می تواند منجر به موارد زیر شود:

افزایش وزن گوسفند

باروری بالا

مرگ و میر پایین

کاهش خطر بیماری

گوسفندان نیاز به یک رژیم غذایی متعادل حاوی انرژی (چربی و کربوهیدرات) ،پروتئین ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آب دارند.

معمولا نیاز تغذیه ایی گوسفندان با توجه به سن ، اندازه و وضعیت فیزیولوژیکی تعیین میشود.گوسفند شیرده ، حامله و یا بره های درحال رشد نیاز بیشتری به مواد مغذی دارند. در برخی موارد در گوسفندان شیرده نیاز به فسفر اهمیت بیشتری نسبت به گوسفندان غیر شیرده دارند.

تامین انرژی در تغذیه:

گوسفندان انرژی لازم را از مراتع، یونجه و دانه ها دریافت می کنند. اگر گوسفند انرژی کافی را دریافت نکنند باعث کاهش زاد و ولد ،کاهش تولید شیر، افزایش مرگ و میر و بیماری میشود.منابع اصلی انرژی برای گوسفند عبارتند از یونجه، جو، ذرت و گندم که می توان برای افزایش سطح انرژی در تغذیه دام مورد استفاده قرار گیرد.

پروتئین:

هنگامی که میزان پروتئین در غذای دام پایین می رود، گوسفندان نمی توانند وزن خود را حفظ کنند و باعث کاهش بافت بدن، برای جبران پروتئین می شود. سطح پایین پروتئین میزان رشد ، میزان تولید مثل و شیردهی را به طورکلی کاهش میدهد.

مواد معدنی:

مواد معدنی عمده ای که در تغذیه گوسفند حائز اهمیت است عبارتند از فسفر، گوگرد ، کلسیم و نمک. مقدار کمی از این مواد معدنی مورد نیاز است تا اطمینان حاصل شود که گوسفندان قوی و سالم هستند و پشم خوب تولید می کنند. گوسفندان میتوانند از منابع آب و مکمل های مختلف مواد  معدنی را در صورت لزوم دریافت کنند.نمک تاثیر به سزایی در تغذیه گوسفند دارد هنگامی که گوسفند نمک کافی دریافت نمی کند به طور کلی کمتر غذا و آب مصرف می کند، شیر کمتری تولید می کند و رشد حیوان نیز کاهش می یابد. کمبود فسفر باعث رشد آهسته بره ها ، کاهش اشتها، ظاهر غیرطبیعی، بیخوابی، رشد غیرطبیعی استخوان و عملکرد ضعیف در تولید مثل میشود.

 

ویتامین ها:

با وجود اینکه کمبود ویتامین در گوسفندان به ندرت رخ می دهد اما همواره باید به تغذیه گوسفند توجه کرد که این مواد را برای حفظ سلامتی دریافت کند. مهمترین ویتامین A، D، E و گروه B است. گوسفند می تواند ویتامین A و ویتامین E را از مواد گیاهی سبز، یونجه و دانه بگیرد و ویتامین D را نیز از نور خورشید و خوراک تازه و خشک دریافت کند.

 

آب:

آب یکی از مهمترین نیازهای روزانه غذای گوسفند است. آنها بین روزانه ۲٫۵ تا ۱۸ لیتر آب نیاز دارند . آب باید پاک باشد و حداقل مواد شیمیایی را داشته باشد.

مقدار و کیفیت خوراک گوسفند:

تغذیه گوسفند با توجه به وضعیت دام، نژاد، شرایط آب و هوایی می تواند تفاوت داشته باشد اما چیزی که حائز اهمیت میباشد این است که دامدار ارزیابی منظم و دقیقی از کیفیت و خوراک دام داشته باشد که این را می توان با وزن کردن و تحت نظر قرار دادن شرایط گله بدست آورد.

دامداران باید برای حفظ سلامت گوسفندان خود این حیوانات را در مراتع خوب پرورش دهند که این امر کاملا مد نظر مدیران مجموعه بازار گوسفند می باشد.

حال قصد معرفی فواید برخی از اجزای خوراک دام را داریم:

دانه جو:

جو یک دانه خوراکی غنی از انرژی و پروتئین می باشد که می توان از آن در رژیم غذایی گوسفندان استفاده کرد. جو همچنین نسبت به سایر غلات حاوی ویتامین های A و E بیشتری است .از این رو می توان جو را به عنوان یک خوراک مناسب برای گوسفند درنظر گرفت .

یونجه:

یونجه دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین و کلسیم است. همچنین شما میتوانید ویتامین های زیادی را از این خوراک با کیفیت برای دام های خود دریافت کنید.

کاه :

کاه به ندرت انرژی و پروتئین کافی را برای حیوان فراهم می کند و ارزش غذایی پایینی دارد اما اگر با خوراک های دیگر ترکیب شود می تواند برای دام مفید باشد.

۷خاصیت باورنکردنی گوشت گوسفند


گوشت گوسفند دارای خواص زیاد و باورنکردنی می باشد که می بایست به رژیم غذایی اضافه گردد. ما در این مقاله قصد داریم ارزش غذایی گوشت گوسفند و مزیت های آن را نسبت به بقیه گوشت های موجود در بازار مورد بررسی قرار دهیم.

گوشت گوسفند نوعی از گوشت قرمز محسوب می شود زیرا حاوی مقداری زیادی میوگلوبین است که یک پروتین غنی در در بدن حیوانات می باشد.

میوگلوبین حاوی نوعی از رنگدانه است که باعث می شود رنگ گوشت قرمز شود.

تمامی گوشت ها از جمله گوشت مرغ شامل میوگلوبین هستند، اما چون گوشت گاو و گوشت گوسفند غلظت بالاتری از میوگلوبین را دارند از این رو به عنوان گوشت قرمز شناخته می شوند.

ا-ارزش غذایی:

گوشت گوسفند سرشار از پروتین ها ، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است که برای ورزشکاران  توصیه می گردد. گوشت گوسفند همچنین حاوی در صد بالایی از امگا ۳ نیز می باشد.

۲-منبع شگفت انگیزی از اسید های چرب امگا ۳:

در دنیای مدرن امروزی ، اکثر مردم مصرف امگا ۳ را در رژیم غذایی خود کم کرده اند. این موضوع حائز اهمیت است زیرا این اسید ها دارای اثرات ضدالتهابی هستند و به عنوان تنظیم کننده فعالیت های  بدن مورد استفاده قرار می گیرند ولی در بدن ساخته نمی شوند.

با این حال حیواناتی مانند گوسفند که در مراتع پرورش می یابند منبع غنی از امگا ۳ می باشند.

۳-منبع مهم آهن :

گوشت گوسفند حاوی مقادیر زیادی از آهن نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل مرغ و ماهی است و میتواند به بهبود و جلوگیری از کمبود آهن و علائم کم خونی کمک کند.

۴-تقویت ایمنی بدن:

اگر شما به طور منظم و به اندازه کافی عنصر روی (زینک) را دریافت نکنید سیستم ایمنی بدن شما به خوبی عمل نمی کند این بدان معناست که شما به احتمال زیاد دچار مشکلاتی از قبیل سرماخوردگی ، عفونت های جدی و مشکلات بهداشتی میشوید . مصرف گوشت گوسفند و بره می تواند سطح روی بدن شما را در یک حد سالم قرار داده و عملکرد کلی بدن شما را افزایش دهد .

۵-گوشت گوسفند شامل مقدار قابل توجهی از کراتین است:

کراتین ترکیبی است که می تواند به افزایش استقامت عضلات ، قدرت و توده عضلانی کمک کند.در حالی که مکمل های کراتینی در میان ورزشکاران بسیار محبوب است وبه بهبود عملکرد آنها کمک می کند اما این ترکیب را به طورطبیعی نیز می توان درانواع غذاها یافت . گوشت قرمز مهم ترین منبع تغذیه کراتین است که در حدود ۳۰۰-۵۰۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم گوشت و جود دارد.

۶-منبع چربی های سالم:

چربی های خوب بخش مهم و سالم رژیم غذایی انسان است.

علاوه بر این، دو اسید چرب خاص در گوشت گوسفند برای ما بسیار مفید است:

امگا ۳ :گوسفند از جمله حیواناتی است که در مراتع پرورش می یابد و داراری مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا است.

اسید اولئیک:این اسید چرب منحصر به فرد است و به طور گسترده در روغن زیتون وجود دارد که به عنوان چربی سالم برای قلب شناخته شده است.

۷-گوشت گوسفند جوان واقعا خوشمزه است:

اگر چه این یکی از مزایای سلامتی نیست ، اما گوشت گوسفند و به خصوص گوشت بره داراری طرفدارانی زیادی در سراسر جهان است که به دنبال یک غذای سالم و مفید هستند.

در کل، گوشت بره احتمالا بهترین انتخاب برای کسانی است که به دنبال تجربه یک طعم واقعی هستند.

خرید بره

نکاتی برای خرید بره :

گوشت بره همیشه در منو رستوران ها به چشم می خورد و غذاهایی که با گوشت بره طبخ می شوند همیشه جزو غذاهایی پرطرفدار در بین مشتریان می باشد . اغلب آشپزهای خوب، گوشت موردنیاز خود را از قصاب های مورد اطمینانی می گیرند که بسیار با تجربه هستند و قصاب ها نیز برای خرید بره به سراغ دامدارانی می روند که بره های خود را از بهترین علوفه تغذیه کرده و جزو بهترین نژادها می باشند.

هنگامی که شما قصد خرید بره را دارید باید به اینکه نکته توجه داشته باشید که بره باید در محیطی مناسبی رشد پیدا کرده باشد و همچنین تغذیه  و پرواربندی آن نیز مناسب بوده باشد. که این امر به صورت کامل در مجموعه بازار گوسفند مد نظر دامداران ما می باشد.

سلامت بره و نداشتن هر گونه بیماری نیز یکی از شروط خرید بره مناسب می باشد که تمامی گوسفندان بازار گوسفند تحت نظر و معاینات دامپزشک از بدو تولد هستند.تغذیه تمامی گوسفندان ما ارگانیک بوده و در مراتع شمال غرب و دشت مغان پرورش یافته اند.

شما می توانید تنها با یک تماس بهترین بره را خریداری کرده درضمن تمامی هزینه حمل و نقل و قصاب به صورت کاملا رایگان می باشد.     ۶۶۰۰۰۷۹۸-۰۲۱     ۰۹۱۹۷۱۲۴۰۱۱ بازار گوسفند

فواید شیر گوسفند

شیر گوسفند :

شیر گوسفند ارزش غذایی بالایی دارد و در مقایسه با شیر سایر حیوانات غلظت بیشتری از پروتئین، ویتامین ها، چربی و سایر مواد معدنی را داراست.بررسی های زیادی شیر گوسفند را به عنوان ماده غذایی بالقوه جهت تولید محصولات لبنی حاوی پروبیوتیک تبدیل کرده است.

پروبیوتیک ها، باکتری هایی هستند که باید ایجاد لایه های محفاظتی مخاطی در رودها به افزایش سطح ایمنی بدن می پردازند.

از گذشته های دور انسان از گوسفند و بز به عنوان منبعی برای غذا و لباس (پشم) استفاده می کرده در در طول قرن های شیر تبدیل به منبع ارزشمند مواد مغذی شده است.

درسراسر جهان شیر گاو پرمصرف ترین شیر می باشد و بیشترین سهم را در بین شیر سایر حیوانات دارد اما از ارزش غذایی پایین تری نسبت به شیر گوسفند برخوردار است.پروتئین شیر گوسفند تقریبا دو برابر پروتئین شیر بز و گاو است.

از شیر گوسفند به طور عمده در تولید سایر محصولات لبنی مانند پنیر، ماست و دوغ نیز استفاده می شود.

ویژگی شیر:

انسان ها در تماسی که از نزدیک با طبیعت داشته اند رشد و تکامل یافتند و شیر اولین منبع غذایی پس از تولد بود. شیر مادر همواره تنها منبع غذایی برای کودکان بوده است و از آن به بعد شیر تبدیل به یک ماده غذایی ضروری در زندگی انسان شده است.شیر ترشح غدد پستانداران است که یک امولسیون پیچده از روغن در آب حاوی پروتئین، لاکتوز،مواد معدنی،آنزیم ها،سلول ها،هورمون ها،ایمونوگلوبین ها و ویتامین ها است.شیر همچنین پروتئین های جزئی مانند آلومین سرم،لکتوفرین،انتقال دهنده ها،کلسیم،پرولاکتین را نیز شامل میشود.بخش پروتئین  تاثیرعمده ای بر ارزش غذایی شیر دارد. مقدار لاکتوز در شیر گوسفند تقریبا دو برابر شیر گاو است.

شیر گوسفند یک منبع غنی از مواد معدنی است . سطوح کلسیم، فسفر، منیزیم، روی، منگنز و مس درگوسفند نسبت به شیر گاو بالاتر می باشد. همچنین در ویتامین ها نیز شیر گوسفند غنی تر می باشد وشامل ویتامین های  C، E،A است.شیر گوسفند دارای عطر و طعم شیرین تری می باشد و هضم آن نیز راحت است.

درصد بالایی از افزایش خاصیت شیر مربوط به تغذیه گوسفندان می باشد که دامداران مجموعه بازار گوسفند به این موضوع توجه ویژه ای دارند و از علوفه تازه در پرورش گوسفند استفاده می کنند.با خرید گوسفند از مجموعه ما میتوانید اطمینان پیدا کنید که تغذیه گوسفند شما ارگانیک بوده است.

غذاهای مقوی عملکرد بدن را افزایش داده و مقاومت فرد در برابر بیماری ها را بیشتر می کند از این رو می توان برای جلوگیری از انواع بیماری ها و افزایش توانایی بدن از شیر مخصوصا شیر گوسفندی استفاده کرد.