گوشت گوساله را می توان جزو غنی مواد مغذی در دسترس تلقی کرد که برای تامین نیازهای غذایی بدن بسیار مفیدی می باشد . فواید گوشت گوساله بسیار متعدد است . غنی بودن از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین اصلی ترین خواص مصرف نوع گوشت قرمز محسوب می شود .
پروتئین گوشت گاو یا گوساله بسیار کامل می باشد و سبب حفظ و رشد عضلات بدن خواهد شد .
این گوشت منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. اینها شامل ویتامین B12 ، روی ، سلنیوم ، آهن ، نیاسین و ویتامین B6 است. همچنین گوشت حیوانات مانند گوشت گاو حاوی تعدادی ماده زیست فعال مانند کراتین ، تورین و کلسترول است.
تحقیقات متنوعی بر اثر مصرف گوشت گاو بر متبلا نمودن افراد به بیماری های قلبی انجام شده است . برخی از مطالعات شواهدی که این ادعا را اثبات می کند را رد می کنند .
مصرف زیاد گوشت بیش از حد پخته شده ممکن است خطر ابتلا به چندین نوع سرطان را افزایش دهد.
پیشگیری از کم خونی با مصرف گوشت گاو ( گوشت گوساله )
کم خونی یک بیماری شایع است که با کاهش تعداد گلبول های قرمز خون و کاهش توانایی انتقال خون در اکسیژن بروز پیدا می کند.
کمبود آهن یکی از مهمترین دلایل کم خونی است. علائم اصلی آن خستگی و ضعف است.گوشت گاو منبع غنی از آهن است .
مطالعه دیگری نشان داد که مکمل های گوشت نسبت به قرص آهن در حفظ وضعیت آهن در زنان در طی یک دوره ورزش موثرتر هستند .
بنابراین ، خوردن گوشت یکی از بهترین راه های جلوگیری از کم خونی فقر آهن است.
حتما بخوانید : فواید مصرف گوشت اردک برای بدن